De kosten van een ooglaserbehandeling zijn sterk afhankelijk van de ooglasermethode die gebruikt wordt, de conditie van uw ogen en of het om 1 oog of 2 ogen gaat. Daarnaast lopen de kosten voor een ooglaserbehandeling ook sterk uiteen per ooglaserkliniek. Soms is het zelfs goedkoper om een ooglaserkliniek in het buitenland te overwegen. Een populair land om ogen te laten laseren is Turkije. Dit omdat Turkije over het algemeen goedkoper is dan andere landen en toch gelijke of zelfs modernere ooglasertechnieken gebruikt. Hier tegenover staat echter wel dat de buitenlandse klinieken zich vaak lastiger laten meten op betrouwbaarheid. En hoe zit het met de zorg na uw ooglaserbehandeling?

Op dit moment liggen de kosten voor een ooglaserbehandeling in het buitenland zo ongeveer rond de €500,-. Bedenkt u zich wel dat hier de reiskosten nog bij komen. Wellicht goed te combineren met een welverdiende vakantie? De kosten voor een ooglaserbehandeling in Nederland liggen ongeveer rond de €1000,-

Worden de kosten van een ooglaserbehandeling vergoed?

Een ooglaserbehandeling wordt in Nederland niet door uw verzekering vergoed. Een ooglaserbehandeling wordt namelijk in Nederland gezien als een cosmetische ingreep.

Advies?

Het advies is om altijd meerdere klinieken en specialisten u te laten adviseren, voordat u een beslissing neemt. Voorkomt u dus een overhaaste beslissing. Wilt u weten waar u op moet letten bij het kiezen van een ooglaserkliniek? Klik hier!

Voor een gratis en vrijblijven vooronderzoek kunt u ons aanvraagformulier gebruiken. Een specialist neemt dan spoedig met u contact op om uw specifieke situatie door te nemen.